אוקטובר 11, 2014
0
מתכון טבעוני קליל ופשוט להכנת פלפלים ממולאים, ללא בשר וללא טיגון. למתכון המקורי לחצו כאן.
מספר שינויים שאנחנו ערכנו למתכון המקורי:
- כדי שהפלפלים ייצאו רכים, יש צורך לחלוט אותם כ- 20 דקות במים רותחים, לנו 10 דקות לא הספיקו ברמת הריכוך.
- אנחנו לא משתמשים בשמן לטיגון כלל – אפשר לטגן הכל על "יבש", על מחבת חמה מאוד. מתחילים בהזהבת הבצל, ובמידה והוא מתחיל להידבק או להיכרך, מוסיפים מעט (2 כפות בערך) מים מהברז.
- אנחנו מעדיפים לאפות את הפלפלים יותר זמן, ועל חום נמוך יותר, של 180 מעלות. משך האפיה – כ-30 דקות, אך יש לשים לב שהם לא מתייבשים או נשרפים.
- תוספת מעניינת: לבשל בנפרד רוטב עגבניות – מפחית רסק עגבניות אורגנית של Mutti, שום כתוש, מלח ופלפל. פשוט לשפוך על הפלפלים את הרוטב לפני האפיה.
- במידה ולא רוצים רוטב (המתכון המקורי הוא ללא רוטב) – אנחנו ממליצים לשפוך מעט מים לתוך התבנית של הפלפלים, ולהתיז מעט מים על הפלפלים עצמם. אנחנו לא משתמשים בשמן להברשה על הפלפלים.
בתיאבון!
5385 סך צפיות 1 צפיות היום