נובמבר 04, 2015
0
מתכון טבעוני – עוגת בננה טבעונית
מצרכים
- 1 כוס רסק תפוחים לא ממותק
- 1/2 כוס סוכר חום דחוס
- 1/2 כוס חלב סויה לא ממותק
- 2-3 בננות בינוניות
- 1/3 כוס שמן
- 11/4 כוסות קמח (כוסמין, מלא, 70% לפי ההעדפה)
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית סודה לשתיה
- קורט מלח
- צימוקים / אגוזים
הכנה
- בקערה לערבב את כל היבשים (קמח, סוכר, קינמון, סודה לשתיה, מלח), צימוקים / אגוזים
- בנפרד – לערבב בננות מעוכות (למעוך עם מזלג בצלחת קטנה), שמן, חלב סויה, רסק תפוחים
- לאחד את החומרים בקערה ולערבב היטב עד קבלת עיסה אחידה לא סמיכה מדי ולא דלילה מדי
- להכניס לתבנית אינגליש קייק, לאפות כ-25 דקות בחום בינוני (180 מעלות)
בתיאבון!
4024 סך צפיות 2 צפיות היום